Super-mega-grote suikerspin maken en een race in de traptreintjes

Lekker! Benten deelt zelfgemaakte suikerspinnen uit in de Efteling. Deze week helpt hij een handje mee in het Seylend Fregat. Tussen het uitdelen door probeert hij ook nog eens een mega suikerspin te maken. Zal het hem lukken?

Tjoeke tjoeke, toet toet! Ook ligt er weer een nieuwe challenge klaar voor Benten. Dit keer bij de traptreintjes van het Kinderspoor: race zo snel mogelijk in een traptreintje over het spoor en daag twee parkbezoekers uit om tegen te strijden. Degene met de snelste tijd wint de uitdaging. Hoe hard kan Benten trappen, denk je?

Pssst… kunnen jullie een geheimpje bewaren? Vanaf volgende week vrijdag gaan we het anders doen op het Efteling YouTube kanaal. Wat er precies gaat gebeuren, blijft nog even geheim. Tot volgende week vrijdag!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen