Sprookjesboom: Het liefdesparfum

Sprookjesboom is regelmatig te zien bij RTL Telekids op RTL 8. En zo af en toe duiken de sprookjesbosbewoners op bij Efteling Fanzine. Het is bijna 14 februari, Valentijnsdag. Tijd voor een speciale aflevering. Er was eens een dag dat Heks een nieuw liefdesparfum gebrouwen had. De ultieme kans voor Klein Duimpje om Roodkapje verliefd op hem te laten worden. Maar dit gevaarlijke parfum is niet alleen voor Klein Duimpje on-weer-staan-baar!

Sprookjesboom neemt je mee op avontuur samen met Wolf, Roodkapje, Assepoester, Heks, Draak en de andere Sprookjesbosbewoners. Zij beleven in het Sprookjesbos leuke, grappige en soms ook spannende avonturen.

Je vindt de Sprookjesbosbewoners ook op http://www.sprookjesboom.nl.

Wil je nog meer verhalen horen van Sprookjesboom? Breng dan een bezoek aan de Efteling Shop. Daar vind je alle dvd’s van de televisieserie Sprookjesboom. Ook de dvd van Sprookjesboom de Film vind je op: http://www.eftelingshop.nl.

Abonneer je op het Sprookjesboom YouTube kanaal en kijk als eerste nieuwe video’s van Sprookjesboom: http://www.youtube.com/sprookjesboomtv.

SpeelgoedSpeelgoed