Onze Fanfanfare: Carnaval Festival door JONG Volharding

Vanwege carnaval is de Fanfanfare ook maar aangepast. We gaan terug naar de zomer van 2011. Daar gaf JONG Volharding een speciaal tintje aan de bekende melodie van Carnaval Festival. JONG Volharding is hét Jeugdorkest van Harmonie Volharding uit Steenbergen (Noord-Brabant). Een grote club van ongeveer 60 jongeren delen hun passie in dit orkest.

Heb jij een videoverslag gemaakt van jouw dagje Efteling, kun jij ontzettend goed de Drakendans dansen of op magische wijze een sprookje van de Efteling voorlezen?

Neem het op, plaats jouw video over de Efteling op YouTube en stuur de link van de video via een privébericht naar de Efteling YouTube redactie via het Efteling YouTube kanaal. Een e-mail naar youtube@efteling.com mag ook.

De redactie kiest iedere week een nieuwe ‘Video van de Week’. Een video die een week lang in de spotlights staat op het Efteling YouTube kanaal.

Sluit je aan bij ‘Onze FanFanfare’ en wie weet zie je jouw video binnenkort wel terug op het Efteling YouTube kanaal.

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen