Efteling organiseert Eredivisie Dagen tijdens voorjaarsvakantie

eredivisie-voetbal-eftelingDe Efteling is official supplier van de Eredivisie en organiseert van 13 februari tot en met 1 maart de Eredivisie Dagen. Gedurende tweeënhalve week vinden er tijdens de voorjaarsvakantie veel voetbalactiviteiten plaats in het attractiepark. Op een centrale locatie in het Park is tijdens de Eredivisie dagen het Eredivisie Clubhuis te vinden. Hier kunnen de jonge fans op de foto met één van hun favoriete Eredivisie spelers of keepers van Eredivisie clubs verslaan met een penalty. Uiteraard is er ook volop gelegenheid voor de handtekeningjagers om hun verzameling uit te breiden.

Tijdens de Eredivisie dagen is een bezoek aan de Efteling bovendien extra voordelig. Voor slechts 16 euro genieten bezoekers van het complete attractieaanbod van de Efteling. Of ze nu het nieuwste sprookje ‘De Nieuwe Kleren van de Keizer’ in het Sprookjesbos bezoeken of de strijd tegen elkaar aangaan in de houten racer-achtbaan ‘Joris en de Draak’. Meer informatie vindt u op www.eredivisielive.nl/efteling.

Bol AlgemeenBol Algemeen