Efteling introduceert Jokie app voor allerkleinsten

Jokie en JetNa het succes van de Sprookjesboom app lanceert de Efteling een volgende applicatie, dit keer voor de allerkleinsten: de Jokie app voor tablets. In de app gaat Jokie als een echte ontdekkingsreiziger op pad. Samen met zijn vogelvriendinnetje Jet verkent hij de wereld in acht leuke spelletjes. Met hun luchtballon komen ze op allerlei leuke plekken waar ze vrolijke avonturen beleven. De acht interactieve spelletjes zorgen voor eindeloos speelplezier. Via het fotoboek van Jokie kunnen kinderen op safari gaan, muziek maken met een orkest, een pizza bakken of samen met Jokie de onderwaterwereld ontdekken. De spelletjes zijn bovendien eenvoudig in gebruik en zitten boordevol extra animaties, muziek en geluidseffecten.De Jokie tablet app is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar en door aanwijzingen van de vertelstem en extra animaties ook leuk voor iets oudere kinderen. De spelletjes zijn ontwikkeld in de herkenbare Jokie stijl, met originele elementen en dezelfde vertelstem als in de televisieserie. Daarnaast is de Jokie app volledig Nederlands gesproken en geheel reclamevrij. Kinderen kunnen de spelletjes ontspannen spelen, er gelden geen regels, tijdslimiet of high scores. De Jokie app is, in verband met de jonge doelgroep, bewust alleen beschikbaar voor tablets en te downloaden via de App Store (iTunes) en Google Play (Android) voor € 2,69.

Over Jokie
Jokie, het bekende karakter met de rode neus uit de attractie Carnaval Festival, werd begin 2012 als echte ontdekkingsreiziger geïntroduceerd. Zo verkent Jokie samen met zijn vriendinnetje Jet in een televisieserie, de vernieuwde attractie, online, via boekjes en andere merchandise ook de wereld buiten de Efteling.

Jokie is met zijn rode neus herkenbaar voor jonge kinderen en samen met zijn vogelvriendinnetje Jet beleeft hij iedere keer op een nieuwe plek een leuk avontuur. Jokie en Jet leren kinderen dat reizen en nieuwe dingen ontdekken een feestje is. Jokie is in al zijn verschijningsvormen speciaal bedoeld voor kinderen van 0 tot 3 jaar.

Bron: Efteling

Aanbiedingen bij webshops