Carnavalswagen bouwen en tompouces maken in Monsieur Cannibale

Alaaf! Dit weekend barst het feest weer los. In Brabant en de rest van Nederland staat carnaval op het punt te beginnen. Carnavalsverenigingen zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen. Benten kijkt bij één van die verenigingen en steekt de hardwerkende bouwers van c.v. (op)bokken uit Oijen (Oss) een hart onder de riem. Hij helpt mee met het bouwen van hun carnavalswagen in de stijl van Carnaval Festival!

Ook krijgt Benten een smakelijke challenge voor zijn kiezen. Bij de ingang van Monsieur Canibale staan alle ingrediënten klaar om overheerlijke tompouces te maken. Zal het Benten lukken om in twee ritjes in een kookpot zes tompouces te maken? Dat belooft een kliederboel te worden. Smikkel… euh…kijk snel mee!

Vergeet niet je video in te sturen voor ‘Onze FanFanfare’! Sluit je aan en wie weet zie je jouw video binnenkort wel terug op het Efteling YouTube kanaal: http://www.youtube.com/efteling.

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen