Benten's beste: Van een heet poffertjesduel tot een verwenmiddag voor buschauffeurs

Komkommertijd in het Eftelingnieuws? Geen probleem, dat losse we op door er een nieuwe rubriek aan toe te voegen: Benten’s beste. Efteling presentator Benten heeft inmiddels al een behoorlijke hoeveelheid filmpjes gemaakt voor het YouTube kanaal van de Efteling. Zonde om ze allemaal na gebruik op de plank te laten liggen. Vandaar dat we de komende tijd de leukste filmpjes opnieuw publiceren, gewoon omdat het kan! Ruik je die poffertjes? Lekker! Benten ging in juni 2012 een heus duel aan; een wedstrijdje poffertjes bakken met een van de meesterbakkers uit de poffertjeskraam van de Efteling. Heet!

Vervolgens kwam hij op een plek waar hij nog niet geweest was: Raveleijn. Hij stapte de poort door en voelde daar een wel heel mysterieuze spanning.. daarover later zeker meer!

En al hadden sommige kinderen die dag zomervakantie, het gonsde die week nog van de schoolreisjes in de Efteling. Met busladingen tegelijkertijd kwamen ze aan. Benten dacht ineens aan de buschauffeurs en had een plan: hij ging de buschauffeurs verwennen. Zo werd hij privé-chauffeur voor één dag.

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Iedere vrijdag nieuwe filmpjes!

Bol AlgemeenBol Algemeen