Benten's beste (3): Voor het eerst in Droomvlucht en even back to school!

Woensdag…. daar is de man met de zaag! Het is Benten en hij gaat de week doormidden zagen met een nieuwe “Benten’s beste”. We gaan terug naar half augustus 2012 toen de blaadjes nog gewoon aan de bomen hingen en het aangenaam warm was. En wij maar klagen over de veel te lange winter. Benten bezocht toen de Efteling Muzikanten, leerde triangel spelen en speelde zelfs mee in één van hun optredens!

Vervolgens ontdekt hij Droomvlucht; een van de mooiste attracties van de Efteling. Na een verwonderend ritje met elfjes en trollen is hij toch echt toe aan een praatje met gewone mensen.. je ziet het in een nieuwe ‘Bentens bankje’.

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Iedere vrijdag nieuwe filmpjes! Komende vrijdag in nieuwe stijl!

SpeelgoedSpeelgoed