Benten's beste (2): Van schoffelcursus, mini-albatros tot Halve Maen!

Woensdag gehaktdag! Benten zaagt de week doormidden met de rubriek Benten’s beste. Een terugblik op de leukste afleveringen van Benten op YouTube tot nu toe. Vandaag keren we terug naar 13 juli 2012. Benten mocht voor openingstijd van de Efteling mee met de groendienst. Hij hielp hagen knippen en leerde stil schoffelen. Hij hanteerde zelfs de gietarm om hanging baskets water te geven. Al wel eens van een mini-pimpelmees-achtig-albatrosje gehoord? Benten wel! Er zijn minstens 25 vogelsoorten te vinden in de Efteling!

Ook kreeg Benten weer een uitdaging: een zin doorgeven vanuit de ene punt van het schommelschip de Halve Maen, naar de andere punt. Iets met wiskundeleraren en de stelling van Pythagoras? Snap er niks van! Kijk snel of deze uitdaging gelukt is. Weet jij een betere uitdaging voor Benten? Stuur hem in via youtube@efteling.com!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Iedere vrijdag nieuwe filmpjes!

Bol AlgemeenBol Algemeen