Benten trapt een balletje met Eredivisiespelers in het Eredivisie Clubhuis

Deze week staat Benten voor de verandering eens niet op een rode loper, maar op een groene. De Eredivisie Dagen in de Efteling zijn begonnen! Natuurlijk is onze YouTube presentator Benten daar ook bij. Samen met Eredivisiespelers Jonathan Reis, Henrico Drost, Renato Ibarra en keepers Piet Velthuizen en Arjan van Dijk trapt Benten een balletje. Nou ja, een balletje. De voetballers proberen vooral te scoren tegen keeper Benten.

Bezoek van 13 februari t/m 1 maart het Eredivisie Clubhuis in de Efteling. Op alle doordeweekse dagen kun je met je Eredivisie Dagen ticket niet alleen alle attracties van de Efteling beleven, maar ook de magische voetbalbeleving in het Eredivisie Clubhuis. Speciaal voor voetballiefhebbers vinden hier allerlei voetbalactiviteiten plaats en komen dromen van kinderen uit. Ontmoet échte Eredivisiespelers, schiet een penalty en ga op de foto: http://eredivisielive.nl/efteling.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed