Beleef het sprookjesbos aan tafel met de Eftelingcollectie

bestekset klEen moeilijke eter aan tafel? Kids die niet met vork en mes eten? Vanaf nu eten de kids met hun helden uit het Sprookjesbos. Samen met de Efteling heeft Zilverstad nieuwe Sprookjesboom kinderbestekjes ontwikkeld voor de kleine fans van het Sprookjesbos.

Voor de nieuwe Eftelingcollectie liet Zilverstad zich inspireren door de Sprookjesboom. De Sprookjesboom is de oudste boom in de Efteling en weet alles over de bewoners van het Sprookjesbos. Hoe gezellig is het om samen met Roodkapje, Assepoester of de draak je boterhammetjes of groente op te peuzelen? Er is een stoere jongensvariant in een groene verpakking en een meisjesvariant in een mooi roze bewaardoosje. De bestekjes zijn 4-delig en bestaan uit een vork, lepel, mes en een kleine lepel voor toetjes.

Op het speciale meisjes besteksetje staan Assepoester en Roodkapje, twee dames uit het Sprookjesbos die natuurlijk precies weten hoe je netjes eet. De mooie roze verpakking zorgt er voor dat deze bestekset ook leuk is als cadeau voor de kleine smulpaap. Bovendien kan het bestekje mooi bewaard worden in deze prachtige doos. Welk meisje wil er niet aan tafel met deze twee lieve Sprookjesbosbewoners.

Welke knul vindt het niet leuk om met zijn helden uit het Sprookjesbos aan tafel te zitten? De draak en de grote boze wolf die op de jongensvariant van het Sprookjesboombestek staan, geven het goede voorbeeld en houden zich netjes gedeisd aan tafel. Wie durft het aan om samen met deze stoere Sprookjesbosbewoners een hapje te eten?

Naast de besteksetjes zijn er ook verzilverde spaarpotten met de helden uit het Sprookjesbos en bijpassende tanden- of haarlokdoosjes. Uiteraard hebben ook de spaarpotten en de verzilverde doosjes een fraaie cadeauverpakking! De verzilverde geschenken zijn gelakt, waardoor poetsen niet nodig is.

Zilverstad heeft ook gedacht aan de kleinere lekkerbekken. Zij mogen aan tafel met Jokie, de vrolijke ontdekkingsreiziger uit de bekende Eftelingattractie Carnaval Festival. Het 2-delige besteksetje bestaat uit een vork en een lepel met een afbeelding van Jokie op de top. Dat wordt smullen! In de Jokie-serie zijn ook een vrolijke verzilverde spaarpot en een tanden- of haarlokdoosje te koop. Alle Jokie-producten zijn verpakt in een rode cadeaudoos, zodat ze leuk zijn om te geven én te krijgen.

De besteksets van de Eftelingcollectie zijn vervaardigd uit 18/10 RVS en kunnen in de vaatwasser. Bovenstaande producten zijn te koop bij de juwelier, cadeauwinkels, servieswinkels en warenhuizen. De 4-delige besteksets van de Sprookjesboom kosten € 25,95, de spaarpotten € 29,95 en de tanden/haarlokdoosjes € 17,95. Het 2-delige Jokie kinderbestek kost € 19,95. De spaarpot kost € 29,95 en het Jokie tanden- of haarlokdoosje € 17,95.

Bron: shoppen.blog.nl

SpeelgoedSpeelgoed