Win kaarten voor Sprookjesboom de Musical en een Assepoester jurk

sprookjesboom musicalDat de Efteling van alle markten thuis is, weten we in Brabant maar al te goed. Behalve een attractiepark, een golfbaan, een hotel en een bungalowpark, heeft de Efteling ook een theater waar al meerdere producties op de planken hebben gestaan. Op dit moment kun je een voorstelling van Sprookjesboom de Musical in het theater bezoeken. Wil je jouw kinderen, neefjes, nichtjes, of kleinkinderen eens verrassen met een bezoek aan deze voorstelling? Lees dan even verder.

Bij Dichtbij mogen we namelijk vier kaartjes voor Sprookjesboom de Musical weggeven. Interesse? Vertel ons dan waarom jij graag de voorstelling bezoekt. Wie weet vallen de kaartjes binnenkort bij jou in de bus.

Oh ja, tegelijkertijd maak je ook nog kans op een outfit voor carnaval. Een Assepoestersjurk om precies te zijn. Daar kun je een lief meisje uit jouw omgeving blij mee maken. Het jurkje komt in de volgende maten:

98/104 – 110/116 – 122/128

Wat je kunt verwachten tijdens de musical
Als Roodkapje tegen Klein Duimpje zegt: “Je bent ook veel en veel te klein!” is voor hem de maat vol. Hij wil niet langer zo klein zijn. Maar hoe wordt iemand groot? Heks maakt sluw gebruik van de wens van deze kleine jongen. Ze tovert hem, natuurlijk in haar eigen voordeel, groot. Klein Duimpje komt er samen met iedereen in het Sprookjesbos achter wat het is om groot te zijn. Maar is groter zijn eigenlijk wel beter?

Laat ons vóór 8 februari 2013 weten waarom jij (en je gezin) deze prijs wil winnen. Onder alle inzendingen worden kaartjes voor Sprookjesboom de Musical in de voorjaarsvakantie verloot en een prachtige Assepoesterjurk.

Klik hier om mee te doen

Wil je graag nog wat meer weten over de musical? Kijk dan op de website van de Sprookjesboom.

Tekst: Carline van Best  Bron: Dichtbij.nl editie Den Bosch

SpeelgoedSpeelgoed