Villa Pardoes heeft nieuwe wandschildering van Skapare Plan

skapare planSkapare Plan heeft ook dit jaar weer een nieuwe wandschildering gemaakt bij Villa Pardoes. Vorig jaar zijn in dit vakantiecomplex, waar zieke kinderen en hun gezin een week lang worden verwend, al 8 themakamers gedecoreerd door Skapare Plan / Rob Hopstaken. Skapare Plan is sinds 2011 verbonden aan Villa Pardoes. Tijdens het groot onderhoud van 2011-2012 maakte Rob Hopstaken reeds de schilderingen in alle themakamers. Dit zijn de kamers waar de zieke kinderen verblijven.

Daarbij kunnen ze kiezen uit diverse thema’s, zoals circus, safari, sneeuwwitje etc. Het interieurontwerp van deze kamers is in handen van Christel van Eck van Otten en Van Eck in Haaren.

Dit jaar werd de ruimte waarin kinderen computerspellen kunnen spelen onder handen genomen. Er was gekozen voor een cosmos-achtige beleving. Basiskleuren zijn vastgesteld in het interieurontwerp, maar verder was alles geheel in handen van Rob.
Villa Pardoes wordt vaak in verband gebracht met de Efteling, vanwege het feit dat het op het terrein van de Efteling staat en Pardoes hun mascotte is. Toch is Villa Pardoes een zelfstandige stichting die prachtig werk doen. Zij verzorgen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte een verwenweek en verblijf in hun prachtige gebouw.

Bron: Dichtbij.nl
wandschildering vp
Bol AlgemeenBol Algemeen