Onze Fanfanfare: Ode aan de Efteling

Filmpje uit de Fanfanfare van het Efteling YouTube kanaal. Maker 10 Seconden omschrijft het als volgt: “Al bijna 50 jaar stukje geschiedenis in mijn leven. Nog steeds geniet ik van de fantasie die levend is. Als dank mijn ‘Ode aan de Efteling’ in digitale kunstvorm. Alsjeblieft!” En wij zeggen, dank je wel!

Heb jij een videoverslag gemaakt over jouw dagje Efteling, kun jij ontzettend goed de Drakendans dansen of op magische wijze een sprookje van de Efteling voorlezen? Neem het op, plaats het op YouTube en laat het ons weten! De Efteling YouTube redactie kiest iedere week een nieuwe ‘Video van de Week’.

What’s in it voor jou? Eeuwige roem op het Efteling YouTube kanaal en een week lang jouw video in de spotlights!

Stuur de link van jouw YouTube video over de Efteling naar youtube@efteling.com of stuur een privébericht naar de Efteling via het Efteling YouTube kanaal. Wie weet zie je jouw video binnenkort wel terug op het Efteling YouTube kanaal. Sluit je aan bij ‘Onze FanFanfare’.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen