Efteling en New York Pizza steunen Unilever

unilever food solutionsDe Efteling en New York Pizza sluiten zich aan bij ‘Verleidelijk Lekker’, het gezonde concept van Unilever Food Solutions. De No Meat Burger van de Efteling en de La Rustica van New York Pizza. Het pretpark en de pizzaketen lanceren beiden gezondere producten die geïnspireerd zijn op het programma ‘Verleidelijk Lekker’ van Unilever Food Solutions. Op 7 januari tijdens de officiële opening van de Horecava worden de items aan bezoekers en de pers gepresenteerd.Unilever Foodtruck
Het ‘Verleidelijk Lekker’ concept komt uit de koker van topchef Onno Kokmeijer. Afgelopen zomer lanceerde hij tijdens Dance Valley de actie vanuit de Verleidelijk Lekker-foodtruck. De topkok trakteerde de festivalgangers op gezonder streetfood. In het najaar bezocht de foodtruck een aantal universiteiten, de Food Inspiration Days en de Foodservice Network-dag. De drieslag met de Efteling en New York Pizza biedt nu de mogelijkheid om een nog groter publiek te bereiken.

Beeldvorming
Coen Schelfhorst, Adjunct Directeur Horeca bij de Efteling, licht de samenwerking toe: “Wij zijn al een tijd bezig de beeldvorming van eten en drinken in het attractiepark aanzienlijk te veranderen, bijvoorbeeld met de pijler ‘gezond‘. De samenwerking met het Verleidelijk Lekker programma biedt de Efteling de mogelijkheid gezondere foodconcepten aan onze bezoekers aan te bieden.” Eerder al ging het pretpark een verbinding aan met koffiebrander Douwe Egberts. Bart de Boer, voorzitter raad van bestuur van de Efteling, merkte daar Out.of.Home Shops over op: “Wij gaan samenwerkings-verbanden aan met partners die zich net als wij op waardige wijze als A-merk in de markt positioneren.”

Aanvulling
Hans Miete, Directeur New York Pizza: “New York Pizza staat vooral voor ‘erg lekker en vers’. Samen met Onno Kokmeijer hebben wij La Rustica ontwikkeld en het resultaat toont aan dat ’lekker en vers’ hand in hand kan gaan met ‘biologisch en gezond’. Een mooie aanvulling op ons assortiment.”

Bron: outofhome-shops.nl

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops