De Efteling wenst u een Gelukkig Nieuwjaar!

Namens Benten, de Sprookjesbosbewoners en nog vele anderen: Gelukkig Nieuwjaar! De Efteling sluit een betoverend jubileumjaar af en kijkt terug op een prachtig 60-jarig jubileum in 2012. Vrijwel iedere maand vond er iets bijzonders plaats. Van de openingen van Polles Keuken, Aquanura en De Nieuwe Kleren van de Keizer, tot de première van de eerste eigen bioscoopfilm.

En van een jubileumboek met bijbehorende documentaire tot de lancering van Jokie. Behalve terugblikken op 60 jaar sprookjes, kijkt de Efteling ook zeker vooruit naar de toekomst. We zien u graag weer in 2013!

De Winter Efteling is dagelijks geopend van donderdag 8 november 2012 t/m zondag 3 februari 2013. Waar wacht je nog op? Koop je tickets voor de Winter Efteling online met korting via https://tickets.efteling.com.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Aanbiedingen bij webshops