Benten brengt warmte en lange mensen bezoeken Sprookjesboom de Musical

Afgelopen zondag werd Benten op de gevoelige plaat gezet tijdens het uitdelen van een mysterieuze substantie en meer in de Winter Efteling. Vandaag eindelijk antwoord op de vraag welke rotzooi het eigenlijk was. De laatste dagen van de Winter Efteling komen er aan en dat beloven nog een paar mooie te worden. Maar met de winterse temperaturen van nu kunnen de bezoekers van de Winter Efteling wel wat warmte gebruiken. Tijd om de parkgasten te ontdooien en ze de warmte van de Winter Efteling te laten voelen.

Dat doet Benten met een bakfiets vol met mutsen en sjawls én warme chocolademelk! Mjammie!

Ook staat Benten deze week op de rode loper van het Efteling Theater om verslag te doen van een event met gasten op hoog niveau. De Efteling nodigde afgelopen zondag veel lange mensen uit om te komen genieten van Klein Duimpje, de kleinste Sprookjesbosbewoner, in ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur!’ Maarre… eh… hoe stel je een vraag aan een lang persoon als je zelf niet zo lang bent? Benten doet dat op zijn eigen manier… op stelten.

Heb jij een videoverslag gemaakt van jouw dagje Efteling of kun jij ontzettend goed de Drakendans dansen? Neem het op, plaats jouw video over de Efteling op YouTube en stuur de link van de video via een privébericht naar de Efteling YouTube redactie via het Efteling YouTube kanaal. Een e-mail naar youtube@efteling.com mag ook. Sluit je aan bij ‘Onze FanFanfare’! Wie weet zie je jouw video binnenkort wel terug op het Efteling YouTube kanaal.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

 

Bol AlgemeenBol Algemeen