Afvallen in de Python en Benten ontdekt Fata Morgana

Het kijken van een horrorfilm zou volgens onderzoek calorieën verbranden. Een enge film is minstens zo eng als een enge attractie, toch? Je voelt ‘m al… Benten checkt deze week of je kilo’s verliest in enge en spannende attracties. En dat is zeker niet verkeerd zo na de feestdagen. High five!

Ook stapt Benten in een bootje en gaat op reis naar een mysterieuze Oosterse stad. Diep verborgen in een paleis ontdekt hij glanzende schatten en buikdanseressen met wiegende heupen. Of was het allemaal een Fata Morgana?

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

De Winter Efteling is dagelijks geopend van donderdag 8 november 2012 t/m zondag 3 februari 2013. Waar wacht je nog op? Koop je tickets voor de Winter Efteling online met korting via https://tickets.efteling.com.

SpeelgoedSpeelgoed