Efteling YouTube VIP-borrel en een huwelijksaanzoek op grote hoogte

Benten is gestrikt voor een wel heel exclusief partijtje in de Efteling. Deze week is hij gastheer bij de exclusieve Efteling YouTube VIP-borrel. Een borrel op hoog niveau met de tien prijswinnaars van de Efteling YouTube winactie en hun introducés. Samen met de Very Important Pagode-people (VIPs) gaat hij de lucht in om met een drankje in de hand te genieten van het verbluffende uitzicht op Aquanura in het donker. Proost!

Maar er gebeurt deze week meer dan alleen maar gezellig toasten op 45 meter hoogte. Benten is ook getuige van een huwelijksaanzoek in de Pagode. Hoe romantisch! Zou ze ja zeggen? Volgende week vrijdag zijn we er weer met een nieuw filmpje uit de Wondere Wereld van de Efteling. Ciao!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

De Winter Efteling is dagelijks geopend van donderdag 8 november 2012 t/m zondag 3 februari 2013. Waar wacht je nog op? Koop je tickets voor de Winter Efteling online met korting via https://tickets.efteling.com.

Aquanura is van maandag tot en met vrijdag in de Efteling te zien vanaf 18.15 uur en in het weekend om 19.15 uur en 20.15 uur: http://www.efteling.com/aquanura.

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops