De Efteling wenst u een warme winter toe!

2012 loopt bijna ten einde. Een mooi moment van bezinning, maar ook een moment om vooruit te kijken naar een nieuw jaar. Ga mee op een betoverende tocht in het donker door de Winter Efteling. Laat je leiden door Jokie en Jet, Roodkapje en Grootmoeder, IJzige IJsbrand en Efteling YouTube presentator Benten.

Volg de stoet parkgasten met hun wensballonnen over het donkere pad naar het Dwarrelplein. Onder het betoverende licht van de sterren verdwijnen hun ballonnen met dromen en wensen in de avond. Wat is jouw wens voor het nieuwe jaar?

Ook genieten van de warmte van de Winter Efteling? De Winter Efteling is dagelijks geopend van donderdag 8 november 2012 t/m zondag 3 februari 2013. Waar wacht je nog op? Koop je tickets voor de Winter Efteling online met korting via https://tickets.efteling.com.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen