Benten blikt terug op 2012 [inclusief bloopers]

Niet alleen de Efteling kijkt terug op een prachtig jubileumjaar waarin iedere maand wel iets bijzonders plaatsvond. Ook Benten blikt terug op een fantastisch YouTube-jaar. Hij schrijft nog wat laatste nieuwjaarswensen op voor de mensen die hij afgelopen jaar heeft leren kennen en neemt samen met Bart de Boer, de directeur van de Efteling, het jaar door.

Benten heeft in 2012 ontzettend veel gezien en laten zien van de Wondere Wereld van de Efteling. Ook ontmoette hij veel leuke mensen, kon hij zijn confettikanon niet thuislaten, droeg hij veel verschillende sneakers en maakte zo nu en dan eens een foutje… tijd voor bloopers! Wij wensen jullie alvast een prettige jaarwisseling en tot volgend jaar! Ook dan zie je iedere vrijdag weer een nieuw filmpje.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om feestelijk Oud & Nieuw te vieren in de Efteling. Kom naar de Efteling voor een sprookjesachtige jaarwisseling en geniet van de warmte van de Winter Efteling: http://www.efteling.com/oudennieuw.

De Winter Efteling is dagelijks geopend van donderdag 8 november 2012 t/m zondag 3 februari 2013. Waar wacht je nog op? Koop je tickets voor de Winter Efteling online met korting via https://tickets.efteling.com.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops