Avondprogramma Oud & Nieuw in de Efteling bekend gemaakt

Boem! Knal! Pats!Het programma van de jaarwisseling 2012/2013 in de Efteling is bekend gemaakt. Naast dat de attracties die geopend zijn, is er op deze speciale avond ook extra entertainment in het park te vinden. Het programma begint op de verschillende pleinen vanaf 19:00 uur. Hieronder staat een korte samenvatting van de verschillende entertainment-acts op de avond van Oud & Nieuw:

De Brink
De Brink is het grote plein in de Efteling waar een groot podium is te zal zijn. Hier zullen DJ Fee, de Sprookjesbosbewoners, Zang & Gelukkig, Lijn 7 en Alma Nieto te zien zijn. Ook zal er op dit plein afgeteld worden naar 2013 en zal hier het Vuurwerk het beste te zien zijn.

IJspaleis
In het IJspaleis zal Allround Coverband Small Talk te zien zijn.

Witte Paardplein
Op het Witte Paardplein zal een discoshow te zien zijn.

Station de Oostplein
Op het Station de Oostplein zal een interactieve feestavond met de Olijke Kruiers te zien zijn. Ook zal Elastic Double hier shows opvoeren van ongeveer tien minuten per show.

Vogelrokplein
Op het Vogelrokplein is divers ambulant en muzikaal entertainment aanwezig om de avond te vullen en de gezelligheid erin te houden.

Spookslotplein
Op het Sprookslotplein zullen de lichtpuntjes weer gaan zingen bij het vuur. De hele avond zullen er shows van een half uur worden opgevoerd, waarbij men kan meezingen en meedansen, of gewoon lekker warm bij het vuur zitten.

Het programma van de jaarwisseling in de Efteling is HIER te vinden op de site van de Efteling. Meer informatie over de Oud & Nieuw-viering in de Efteling is HIER te vinden.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed