Win toegang tot de exclusieve YouTube VIP-borrel in de Winter Efteling!

Efteling YouTube organiseert 30 november 2012 een exclusieve VIP-borrel op grote hoogte. Een borrel met magnifiek uitzicht op Aquanura. Daar kun jij gezellig samen met iemand die voor jou heel bijzonder is de Winter Efteling op een wel héél exclusieve manier beleven.

Met wie wil jij genieten van de warmte van de Winter Efteling én Aquanura in het donker zien? Vertel het ons! Overtuig de Efteling in een videoreactie van maximaal 20 seconden waarom jij niet mag ontbreken op deze unieke YouTube VIP-borrel.

Maak een filmpje met je telefoon, camera of webcam. Upload het filmpje naar YouTube en plaats jouw videoboodschap tussen 15 november en 25 november 2012 als videoreactie op de oproep van Benten. Gebruik als onderwerp voor je videoboodschap de titel ‘Ik wil naar de Efteling YouTube VIP-borrel’. Wees origineel, want er zijn maar 10×2 plekken te vergeven.

Uitleg over hoe je een videoreactie maakt en plaatst vind je hier: http://youtu.be/tUklhWnkZTQ.
De actievoorwaarden vind je op: http://bit.ly/UIhKdj.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

De Winter Efteling is dagelijks geopend van donderdag 8 november 2012 t/m zondag 3 februari 2013. Maak een betoverende winterwandeling door het Sprookjesbos en ontdek de nieuwste attractie De Nieuwe kleren van de keizer in het Sprookjesbos. Waar wacht je nog op? Koop je tickets voor de Winter Efteling online met korting via https://tickets.efteling.com.

Aanbiedingen bij webshops