Rijswijk feliciteert 60 jarige Efteling

Op zaterdag 3 november a.s. van 12.00-14.00 uur blikt Omroep Rijswijk radio terug op het 60 jarig bestaan van attractiepark De Efteling. Op 31 mei 1952 werd het park geopend, maar de geschiedenis van het park gaat echter terug tot de jaren dertig, toen op de plaats van het huidige park een sport- en wandelpark werd geopend.

In deze uitzending telefonische interviews met en over o.a :

PR medewerker van de Efteling. Schrijver Henk van den Diepstraten van het boek ‘Kroniek van een Sprookje’ t.g.v. het 50 jarig bestaan Efteling in 2002. Marcel Fool, van Efteling Fanzine. Cynthia van Zwol van het Wereld Natuurfonds, over de samenwerking met De Efteling. Imre van Veldhoven over de ‘Mini Efteling’ te Nieuwkuyk.

Componist Ruud Bos over de ‘Efteling liedjes’ die te horen zijn bij de diverse attracties. Bjorn Hermans geeft zijn mening over De Efteling in het boek: ‘Het Boek van mijn leven’.

En in deze uitzending natuurlijk genieten van die gezellige en herkenbare Efteling deuntjes!! Wat is jouw favoriete top 3 ‘Efteling liedjes’ eigenlijk?? Bel of mail (efteling@omroeprijswijk.nl) je favoriete top 3 door op zaterdag 3 november a.s., en maak kans op twee vrijkaarten voor De Efteling en andere leuke prijzen.

De presentatie is in handen van Holle Bolle Gijs (Rene Marquard) en Langnek (Ruud Louman en techniek)

Omroep Rijswijk is te beluisteren via de 92,9 FM (Kabel), via 105,9 FM (Ether), via www.omroeprijswijk.nl (Webstream) of via het Omroep Rijswijk Kabelkrant Kanaal.

Bron: Omroep Rijswijk

Bol AlgemeenBol Algemeen