Pannenkoekenrestaurant Efteling internationaal onderscheiden

Polles Keuken, het gethematiseerde pannenkoekenrestaurant dat de Efteling in maart opende, is 14 november jl.  in de Verenigde Staten bekroond met een Brass Ring Award in de categorie Food & Beverage. Deze horecaprijs is een initiatief van de IAAPA, de overkoepelende organisatie op het gebied van (attractie)parken wereldwijd. De Brass Ring Award Food & Beverage werd voor de eerste keer uitgereikt en wordt toegekend aan het meest innovatieve horecaconcept binnen de (attractie)parkenbranche.

Bart de Boer (Voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling) nam de prijs in ontvangst in Orlando (Florida), waar vertegenwoordigers uit de entertainmentbranche deze week samen zijn voor de jaarlijkse bijeenkomst van de IAAPA. Vanuit de Verenigde Staten reageerde hij enthousiast: “We hebben afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de horeca binnen ons park. Polles Keuken is een uitstekend voorbeeld van inspirerende horeca. Het is een kwaliteitsrestaurant met heerlijke pannenkoeken en een bijzondere beleving. Het is een aanwinst voor ons park en we zijn ontzettend blij dat we daarmee deze internationale prijs in de wacht hebben gesleept”.

Polles Keuken: pannenkoeken met beleving
Polles Keuken is een pannenkoekenrestaurant waar bezoekers de koks letterlijk op de vingers kunnen kijken. Gasten beleven het restaurant alsof ze middenin de bedrijvige keuken van het ijverige koksmaatje Polle zijn. Centraal in het restaurant staat een enorme kookstoof met speciale, muzikale kwaliteiten. Door de pruttelende pannen , fluitende ketels en de tikkende pollepels wordt een restaurantbezoek een bijzondere belevenis en schouwspel. Het opvallende gebouw in Symbolicaanse bouwstijl is met zijn 12,65 meter hoge toren een echte blikvanger aan de Efteling Brink, het centraal in het park gelegen plein.

IAAPA
IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) is de grootste internationale brancheorganisatie voor permanente attracties en attractieparken in de wereld. De organisatie vertegenwoordigt meer dan 5.000 attracties en attractieparken, toeleveranciers en individuele leden uit meer dan 100 landen. De organisatie zet zich in voor de ondersteuning van haar leden op het gebied van marketing, veiligheid, verbetering van efficiency en rentabiliteit.

Bron: Efteling

SpeelgoedSpeelgoed