Benten verrast Twitteraars in de Efteling

Tweet tweet! Op Twitter gedeeld dat je onderweg bent naar de Efteling of voor de eerste keer in de Python gaat? Mooi! Grote kans dat er ergens in de Efteling een leuke verrassing op jou staat te wachten. Deze week houdt Benten Twitter nauwlettend in de gaten en zoekt Twitteraars op in het park.

Met wie wil jij genieten van de warmte van de Winter Efteling en Aquanura in het donker bekijken? Vertel het ons! Overtuig de Efteling in een videoreactie van maximaal 20 seconden waarom jij niet mag ontbreken op de unieke Efteling YouTube V.I.P.borrel. Meer informatie over deze winactie vind je in de video-oproep van Benten: http://youtu.be/Y6ASBeOi5s8.

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Wil je op de hoogte blijven van al het wonderlijke nieuws uit de Efteling? Volg de Efteling op Twitter: https://twitter.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed