Wedstrijdje munten vangen en Benten ontdekt stoomtrein Aagje

I-aaaaah! Je weekend begint weer goed, want hier is Benten met een nieuwe video! Met deze week een pittig duel in het Sprookjesbos. Wie vangt in vijf ronden de meeste gouden munten? Klinkt gemakkelijk, maar of dat ook zo is? Ooit geprobeerd een gouden dukaat van Ezeltje Strek Je te vangen op een been, met een oog dicht én een bord in je hand?

Verder ontdekt Benten in het Marerijk stoomtrein Aagje en rijdt een rondje mee door de Efteling. Ook helpt hij de machinist een handje en zorgt ervoor dat iedereen netjes klaarzit voor vertrek. Tjoeke tjoeke, tuut tuut! Tot volgende week!

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook, Hyves of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed