Flashmob Efteling Medewerkers – Winter Efteling

Als voorproefje op de Winter Efteling hebben de Efteling medewerkers een verrassing voor bezoekers en Youtube kijkers, een flashmob! Voel de warmte van de Winter Efteling! Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren.

Naast wonderlijke sprookjes en spannende avonturen zijn er veel speciale winterattracties te beleven. Wat dacht je van langlaufen tussen besneeuwde bomen, glijden van een echte sneeuwglijbaan, of een rit in een arrenslee? Het kan allemaal! En let goed op als de avond valt, want dan veranderen drie attracties van gedaante en lijken gevels tot leven te komen. Kijk je ogen uit bij deze indrukwekkende illusies na zonsondergang!

Waar wacht je nog op? Trek je wanten aan, zet je warmste muts op en kom genieten in de Winter Efteling! De Winter Efteling is dagelijks geopend van donderdag 8 november 2012 t/m zondag 3 februari 2013: http://www.efteling.com/winterefteling.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed