Win een rol in Sprookjesboom de Musical

De Rabobank komt met een leuke actie rondom de nieuwe Sprookjesboom musical. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen een kleine rol winnen voor de speciale Rabo voorstelling op 8 december 2012. De winnaar krijgt ook nog eens musicalkaartjes voor het hele gezin voor de speciale voorstelling. De actie is onstaan uit de nauwe samenwerking tussen de Rabobank en de Efteling, die samen het gemeenschappelijke doel hebben als een trouwe partner te zijn voor hun klanten.

Hoe kun je winnen?
Kinderen tot en met 14 jaar kunnen zich inschrijven om auditie te doen voor een rolletje in Sprookjesboom de Musical tijdens de speciale Rabo première. Ze moeten hiervoor een motivatiebrief schrijven of een filmpje insturen via de speciale actiesite. Inschrijven kan vanaf 1 september tot 1 oktober 2012. Op 8 oktober wordt en contact opgenomen met de kinderen die door zijn naar de volgende ronde.

Een Gi-Ga-Gantisch Avontuur

De musical vertelt het verhaal van Klein Duimpje die groot wil zijn. Heks maakt hier sluw gebruik van en tovert Klein Duimpje groot. Maar is groter zijn eigenlijk wel beter? In de musical hoort u allerlei bekende liedjes van de tv-serie Sprookjesboom, zoals ‘Stampen, stampen, stampen’ en ‘Er was eens een Sprookjesboom’. En daarnaast natuurlijk ook veel nieuwe liedjes, zoals ‘Gi-ga-gantisch avontuur’.

Exclusieve voorstelling voor Rabobank-leden op 8 december 2012
Als lid van de Rabobank betaalt je slechts €10,00 per musicalticket voor de voorstellingen op 8 december om 13:30 en 16:00 uur. Boek je ticket via telefoonnummer 0900-0161 (€ 0,15 p.m.) of vanuit België 0800-78993 onder vermelding van Rabobank.

Bron: vijfzintuigen.nl/Rabobank

SpeelgoedSpeelgoed