VijfZintuigen veiling gesloten

De VijfZintuigen veiling 2012 is gesloten, de winnaars zijn bekend. Bij een aantal items bleek de 5-minuten-regel een mooie uitdaging want lang niet alle kavels gingen om 22.00 uur dicht. Het langstlopende item bleek het Pardoes-horloge te zijn dat het een uur langer vol hield dan de andere items. Het Glazen Muiltje en het Carrouselpaard brachten zoals verwacht het meeste op, ruim 400 Euro per item.

Het totaalbedrag zal opgeteld worden bij het geld dat tijdens de Benefietdag opgehaald wordt, de totale winst zal volledig ten goede komen aan Villa Pardoes. Het ziet er nu al naar uit dat we met z’n allen een prachtig eindresultaat op de cheque tegemoet kunnen zien, maar het uiteindelijke bedrag zal ook voor het VijfZintuigen-team tot het laatste moment een verrassing blijven.

De cheque-uitreiking is live bij te wonen tijdens de grote ruim 1 uur durende Sprookjesachtige Theatershow die aan het eind van de Benefietdag te zien zal zijn, waarvoor nog steeds tickets gereserveerd kunnen worden á 10 Euro. Dit kan via www.devoorstevenne.nl, voor meer informatie zie www.benefietdag.nl .

Bron: vijfzintuigen.nl

Aanbiedingen bij webshops