VijfZintuigen veiling 2012 voor Villa Pardoes is geopend

De aftrap voor de geldinzamelactie voor Villa Pardoes is gisteren begonnen met de start van de online veiling voor Villa Pardoes op de site. In de online veiling kunnen alle leden van De Vijf Zintuigen bieden op 25 bijzondere items, die bijna allemaal een link met de Efteling hebben. De veiling is te bezoeken op http://www.veiling.vijfzintuigen.nl/. Over een week, op zaterdag 22 september sluit de veiling om 22:00 uur precies. Dit kan echter nog uitgesteld worden met de vijf minuten-regel. Kijk HIER voor meer informatie over de veiling en de uitleg over de vijf minuten-regel.

Een week lang kunnen de leden van De Vijf Zintuigen bieden op de veilingkavels. Het geld dat met deze veiling wordt opgehaald, wordt bij het bedrag dat met de Benefietdag op 14 oktober 2012 wordt opgehaald opgeteld. Het totaalbedrag dat naar Villa Pardoes gaat wordt ook op 14 oktober 2012 bekend gemaakt in de Voorste Venne. Nu de veiling een dag bezig is, is er al flink geboden. De veilingkavels waarop nu het meest en hoogste geboden wordt, zijn: Kroniek met handtekeningen, Proefdruk Wonder winter 2000/2001Boek Raveleijn met handtekeningenCarrouselpaard en het Glazen muiltje.

Deelnemen aan de veiling
Wil je deelnemen aan de online veiling en ben je nog geen lid van De Vijf Zintuigen? Meld je dan snel aan! Verder is het belangrijk dat je de Algemene Voorwaarden kent en ermee akkoord gaat.

Hopelijk wordt er een mooi bedrag voor Villa Pardoes ingezameld.
http://www.veiling.vijfzintuigen.nl/

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed