VijfZintuigen veiling 2012 voor Villa Pardoes bijna van start

Hoewel de Benefietdag nog even op zich laat wachten, gaat de online veiling voor Villa Pardoes toch echt bijna van start. Een mooi lijstje met 25 exclusieve veilingkavels waarop geboden kan gaan worden, staat al klaar. Het wachten is op het startsein dat op aanstaande zaterdag 15-09-2012 om 20:00:00 wordt gegeven. Een week lang kunnen alle leden van VijfZintuigen bieden op de aangeboden items. Dus als je nog geen lid bent, meldt je dan snel aan!

Alle opbrengsten van de veiling gaan naar Villa Pardoes. Kijk voor de online veiling op: http://www.veiling.vijfzintuigen.nl.
Veilingkavels aangeboden
Op de veiling staan 25 bijzondere items waarop geboden kan worden. Veel van die items hebben een link met de Efteling. Dit is niet zo gek, omdat de meeste items worden aangeboden door mensen die een link met de Efteling hebben, zoals: Johan Vermolen en Reinoud van Assendelft de Coningh. Wij bedanken hen voor het aanbieden van deze prachtige items.

Bieden
Bieden op de veiling kan met een Zintuigers account. Elk veilingkavel heeft een minimum bod dat verschilt per veilingkavel. Kijk daarom goed naar het minimum bedrag als je gaat bieden. Verder is het goed om te weten dat de veiling sluit op 22-09-2012 om 22:00 uur precies. Bij die eindtijd kunnen echter nog vijf minuten bij komen, als er vijf minuten voor de eindtijd (22:00 uur) nog een keer geboden wordt. De veilingtijd wordt dan verlengd met vijf minuten voor dat veilingkavel. Wordt er in die vijf minuten weer een keer een hoger bedrag geboden, wordt de eindtijd weer met vijf minuten verlengd voor dat veilingkavel. Dit herhaalt zich tot er vijf minuten niet geboden wordt. Dan sluit de veiling en is de hoogste bieder de winnaar van dat veilingkavel. Voor elk veilingkavel kan de eindtijd van de veiling dus anders zijn.

Resultaat
Het bedrag dat de veiling heeft opgehaald wordt bij het bedrag van de Benefietdag voor Villa Pardoes opgeteld. Na de veiling is er dus nog geen totaalbedrag of eindbedrag bekend. Het uiteindelijke bedrag dat de totale Benefietdag heeft opgehaald wordt bekend gemaakt op 14-10-2012, de dag dat de Benefietdag in de Voorste Venne wordt gehouden.

De vorige edities van de VijfZintuigen veiling waren een groot succes. Dat is HIER goed te zien. Voor meer informatie over de veiling van 2012 kun je terrecht in DIT topic op ons forum of kun je contact op nemen met Carlo van Schijndel.

Hopelijk levert de veiling een mooi bedrag op voor Villa Pardoes.
http://www.veiling.vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed