Pizza’s in Bosrijk en de prins op het witte paard…

Jawel! Ook deze week heeft Benten weer leuke dingen gedaan. Kijk maar even mee (op zijn Vlaams!). Bentoni bezoekt de pizzabakkers van Bosrijk en helpt pizza’s bakken én bezorgen. Buonasera Mario e Luigi! Van bodem tot op het bord; Benten weet er raad mee! Wat denk je van een pomodori pizza di smiley?

Hoe koppel je Benten, de Efteling en Prinsjesdag aan elkaar? Juist ja, dat wordt een prins op het witte paard natuurlijk! He’s on a horse! Benten hangt de prins uit en probeert zijn prinses te vinden. Met de juiste ingredienten (een goede outfit, een wit paard en een paar romantische oneliners) lokt hij de prinsessen zo achterop op zijn paard!

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook, Hyves of Google +. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Iedere vrijdag nieuwe filmpjes, tot volgende week!

SpeelgoedSpeelgoed