Efteling Jeugd Open groot succes

Afgelopen zondag 16 september organiseerden het Efteling Golfpark en Golfclub Efteling een succesvol Efteling Jeugd Open 2012. Maar liefst 120 talentvolle jeugdgolfers van 6 tot en met 21 jaar kwamen vanuit het hele land naar het Efteling Golfpark toe en speelden op een zonovergoten baan in een drietal handicap categorieën.

Jils Faber won met 29 punten de 9-holes stableford wedstrijd (handicap 36.1 t/m 54.0.), Stijn Kant won met 41 punten de 18-holes stableford wedstrijd (handicap 18.1 t/m 36.0) en Jim de Heij won met 73 slagen de 18-holes strokeplay wedstrijd (handicap 0 .0 t/m 18.0). Ook Roodkapje was aanwezig om de deelnemers aan te moedigen en in de baan appeltjes uit te delen.

Met de organisatie van het Efteling Jeugd Open proberen het golfpark en de golfclub jeugdgolf te stimuleren en kinderen plezier te laten beleven op de golfbaan. Daarbij moet ruimte zijn voor sportieve prestaties, maar spelplezier staat bovenaan. De prijzen werden beschikbaar gesteld door Club Hockey en Golf uit Tilburg en Trophy Nederland uit Dongen.

Bron: efteling

SpeelgoedSpeelgoed