ZevenMijlsZomer ten einde

De lichtknipperende souvenirs kunnen weer in het magazijn, het personeel kan weer op tijd naar huis en de rust in Kaatsheuvel is ’s avonds wedergekeerd: de ZevenmijlsZomer van de Efteling is nu dan toch echt ten einde. Op zondag 26 augustus was het park voor de allerlaatste keer tot 22.30 uur geopend voor de avondvoorstelling van Aquanura, vanaf vandaag zullen de reguliere openingstijden weer gehanteerd gaan worden.

Er mag gesproken worden van een zeer succesvol zomerseizoen waarbij de weersomstandigheden vooral op de zaterdagen van het Zeven Pleinen Festijn erg meewerkte, op vijf van de zeven avonden was het park afgeladen vol.

De Efteling zal tot het begin van de WinterEfteling die op 8 november begint van nu weer dagelijks geopend zijn van 10.00 tot 18.00 uur, ook in de weekenden. De start van de WinterEfteling zal op die datum overigens worden ingeluid met een nieuw sprookje, De Nieuwe Kleren van de Keizer. Tot het zover is wordt het genieten van de herfstkleuren die het gehele park om zullen toveren in een prachtig kleurenpalet.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed