Voor het eerst in Droomvlucht en even back to school!

Ha Benten! Hoeveel is +1 voor de kijker? Juist ja, een wiskunde lesje doet goed! Het is weer vrijdag en hier is Benten vanuit de Efteling, met natuurlijk een nieuw filmpje. Deze week krijgt Benten meer les.. hij bezoekt de Efteling Muzikanten, leert triangel spelen en speelt zelfs mee in één van hun optredens!

Vervolgens ontdekt hij Droomvlucht; een van de mooiste attracties van de Efteling. Na een verwonderend ritje met elfjes en trollen is hij toch echt toe aan een praatje met gewone mensen.. je ziet het in een nieuwe ‘Bentens bankje’.

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Iedere vrijdag nieuwe filmpjes, tot volgende week!

Kantoor en schoolKantoor en school