Rekenen in Vogelrok en korting krassen op Schiphol

Dames en heren, jongens en meisjes! Het is weer vrijdagmiddag en hier is Benten! Dit keer met een klein uitstapje naar.. Schiphol! Hier hielp hij het promoteam van de Efteling kraskaarten uitdelen. Want, zoals je weet: de Efteling is jarig en trakteert! Terug in de Efteling was het weer tijd voor een uitdaging. Weet Benten een som op te lossen in Vogelrok en de uitkomst hiervan uit te beelden op de attractiefoto? Kun je het nog volgen? Haha, die foto! Cheese!

Zoals Benten al zegt zijn we benieuwd naar jouw mening. Natuurlijk kun je ook nog steeds jouw uitdaging voor Benten mailen. Stuur een bericht naar youtube@efteling.com. Wie weet voert Benten jouw uitdaging uit en zie je jouw uitdaging hier terug op het Efteling YouTube kanaal.

Wil je geen enkele video van Benten missen? Abonneer je dan op het Efteling YouTube kanaal: http://www.youtube.com/efteling.

Iedere vrijdag een nieuw filmpje. Tot vrijdag!

SpeelgoedSpeelgoed