Het laatste Zeven Pleinen Festijn in zicht

Nog tot en met 26 augustus is het Efteling Zeven Mijls Zomer, met dagelijkse openingstijden tot 20.00 uur. Komende zaterdag 25 augustus vindt het laatste Zeven Pleinen Festijn plaats. Het park blijft tot middernacht open en er is op zeven pleinen de hele avond speciaal entertainment in zeven verschillende sferen. Het Zeven Pleinen Festijn brengt met vele artiesten een zinderend theaterfestivalsfeertje en voor ieder wat wils. Op zaterdag 25 augustus, staan o.a. Shary An, Boy en Elastic Double op de planken. Natuurlijk zijn het Sprookjesbos en alle attracties deze avond open en prachtig feeëriek verlicht. De avond wordt op z’n mooist als Aquanura in al haar kleurenpracht de krachtige fonteinen tot aan de hemel laat reiken… Met deze derde grootste watershow van de wereld is de Zeven Mijls Zomer compleet.

Aquanura
Het heerlijke dagje uit wordt besloten met een bezoek aan de jubileumshow Aquanura op de Vonderplas van Fata Morgana. Aquanura is de derde grootste watershow van de wereld met water, vuur, (Efteling)muziek en licht. De krachtige fonteinen stuwen het water in de prachtigste vormen en naar grote hoogten. Aquanura is een onvergetelijk schouwspel en een nieuwe Efteling-herinnering. Er zijn elke avond meerdere voorstellingen van ca. 12 minuten. Aquanura is met al haar kleurenpracht nog mooier als het donker wordt. Daarom blijft een beperkt gedeelte van het attractiepark ook op vrijdag- en zondagavonden open tot 22.30 uur. Het is zelfs mogelijk om losse avondkaarten aan te schaffen om speciaal tijdens deze late uurtjes het park te bezoeken.

Zeven Pleinen Festijn
Komende zaterdag 25 augustus is het park geopend tot middernacht. Op zeven pleinen zijn podia met zeven verschillende sprookjesachtige sferen. Parkbezoekers kunnen kijken, rondneuzen en genieten van live-entertainment in combinatie met een hapje en een drankje. Op de Brink, het Witte Paardplein, het Carnaval Festivalplein, het Ruigrijkplein, het Pirañaplein, het Fata Morganaplein en het Steenbokplein zijn optredens van vele artiesten, acrobaten, muzikanten en performers.
Actuele informatie is te vinden op www.efteling.com/zevenmijlszomer.

Bron: Efteling

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen