Zinderende festivalsfeer tijdens 3e Efteling Zeven Pleinen Festijn

Nog tot en met 26 augustus is het Efteling Zeven Mijls Zomer, met dagelijkse openingstijden tot 20.00 uur. Ook op de zaterdagen 28 juli, 4, 11, 18 en 25 augustus vindt het Zeven Pleinen Festijn plaats. Het park blijft tot middernacht open en er is op zeven pleinen de hele avond speciaal entertainment in zeven verschillende sferen. Het Zeven Pleinen Festijn brengt met vele artiesten een zinderend theaterfestivalsfeertje en voor ieder wat wils. Op zaterdag 28 juli, staan o.a. VOF de Kunst, Kevin, Zang en Gelukkig en DDF Crew op de planken. Natuurlijk zijn het Sprookjesbos en alle attracties deze avonden open en prachtig feeëriek verlicht. De avond wordt op z’n mooist als Aquanura in al haar kleurenpracht de krachtige fonteinen tot aan de hemel laat rijken… Met deze derde grootste watershow van de wereld is de Zeven Mijls Zomer compleet.

Aquanura
Het heerlijke dagje uit wordt besloten met een bezoek aan de jubileumshow Aquanura op de Vonderplas van Fata Morgana. Aquanura is de derde grootste watershow van de wereld met water, vuur, (Efteling)muziek en licht. De krachtige fonteinen stuwen het water in de prachtigste vormen en naar grote hoogten. Aquanura is een onvergetelijk schouwspel en een nieuwe Efteling-herinnering. Er zijn elke avond meerdere voorstellingen van ca. 12 minuten. Aquanura is met al haar kleurenpracht nog mooier als het donker wordt. Daarom blijft een beperkt gedeelte van het attractiepark ook op vrijdag- en zondagavonden open tot 22.30 uur. Het is zelfs mogelijk om losse avondkaarten aan te schaffen om speciaal tijdens deze late uurtjes het park te bezoeken.

Zeven Pleinen Festijn
Ook op de zaterdagen 28 juli, 4, 11, 18 en 25 augustus is het park geopend tot middernacht. Op zeven pleinen zijn podia met zeven verschillende sprookjesachtige sferen. Parkbezoekers kunnen kijken, rondneuzen en genieten van live-entertainment in combinatie met een hapje en een drankje. Op de Brink, het Witte Paardplein, het Carnaval Festivalplein, het Ruigrijkplein, het Pirañaplein, het Fata Morganaplein en het Steenbokplein zijn optredens van vele artiesten, acrobaten, muzikanten en performers. En elke week verzorgt een andere BN’er een gastoptreden op één van de zeven pleinen.

Actuele informatie is te vinden op www.efteling.com/zevenmijlszomer.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen