Van schoffelcursus, mini-albatros tot Halve Maen!

Het is weer vrijdagmiddag en hier is Benten! Met deze week wel een heel bijzonder kijkje achter de schermen: Benten mocht voor openingstijd van de Efteling mee met de groendienst. Hij hielp hagen knippen en leerde stil schoffelen. Hij hanteerde zelfs de gietarm om hanging baskets water te geven. Al wel eens van een mini-pimpelmees-achtig-albatrosje gehoord? Benten wel! Er zijn minstens 25 vogelsoorten te vinden in de Efteling!

Ook kreeg Benten weer een uitdaging: een zin doorgeven vanuit de ene punt van het schommelschip de Halve Maen, naar de andere punt. Iets met wiskundeleraren en de stelling van Pythagoras? Snap er niks van! Kijk snel of deze uitdaging gelukt is. Weet jij een betere uitdaging voor Benten? Stuur hem in via youtube@efteling.com!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Iedere vrijdag nieuwe filmpjes, tot volgende week!

Psst… Houd YouTube goed in de gaten, misschien komende week wel een extra Benten uitzending!

SpeelgoedSpeelgoed