Van ochtendgymnastiek en traptreintjes tot een muzikale uitdaging

Het is weer vrijdagmiddag en hier is Benten! Al een paar weken op rij is Benten er vroeg bij. Deze week stond hij stipt 9.00 uur met de sleutel van de Efteling bij de hoofdingang om gasten te verwelkomen én om de poorten van het park te openen. Dit deed hij geheel op eigen wijze door de gasten op te warmen met ochtendgymnastiek. Rek en strek! Na de opening van het park ontdekte Benten de attractie Kinderspoor in Ruigrijk en maakte een rondje in de traptreintjes.

Ook kreeg Benten weer een gouden envelop mee en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen… een uitdaging! Benten moest drie buitenlandse gasten zo ver krijgen om het refrein van de bekende Sprookjesboom hit ‘Stampen stampen’ mee te zingen. Hoe ging de tekst ook alweer? Stampen… stampen… stampen, drie keer moet je stampen? Kijk snel of deze uitdaging gelukt is.

Weet jij een nóg leukere uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com. Wie weet voert Benten jouw uitdaging binnenkort wel uit en zie je jouw idee terug op het Efteling YouTube kanaal.

Wil je geen enkele video van de Efteling missen? Abonneer je dan op het Efteling YouTube kanaal: http://www.youtube.com/efteling.

Iedere vrijdag een nieuw filmpje. Tot vrijdag!

SpeelgoedSpeelgoed