Van albino tijgerpython tot Ben Saunders en Aquanura

Het is woensdag en hier is Benten met weer een extra uitzending! Zaterdag 21 juli 2012 vond de tweede editie van het Zeven Pleinen Festijn in de Efteling plaats en Benten en zijn roze sneakers waren er ook dit keer weer bij.

Benten bracht onder andere een bezoek aan het Fata Morganaplein waar hij met gevaar voor eigen leven een albino tijgerpython om zijn nek hing. Hij reed een rondje op Sharif de kameel en voor jongleren met één hand en een beetje acrobatiek draaide hij zijn hand niet om. Waaghals…

Ook hielp Benten de Olijke Kruiers met het hengelen naar verzoeknummers van gasten en stond hij helemaal vooraan toen prinses Anura en zanger Ben Saunders de sensationele nieuwe watershow Aquanura openden door de gouden bal van de prinses in de WonderWaterZuil te plaatsen. Het was dus weer een geslaagde Efteling-avond! Ben jij al bij het Zeven Pleinen Festijn geweest?

Tot en met 26 augustus is het Zeven Mijls Zomer in de Efteling. Het park is dan dagelijks tot maar liefst 20.00 uur geopend en op de zeven zaterdagen van het Zeven Pleinen Festijn zelfs tot 24.00 uur: http://www.efteling.com/zevenmijlszomer.

Wil je geen enkele video van de Efteling missen? Abonneer je dan op het Efteling YouTube kanaal: http://www.youtube.com/efteling. Vrijdag weer een nieuw filmpje. Tot dan!

Aanbiedingen bij webshops