Schoolreisstress en de dag van het Sprookje

Het is weer vrijdagmiddag en hier is Benten! Vorige week zag je het al aan de buschauffeurs, in de weken voordat de zomervakantie begint barst het in de Efteling van de schoolreisjes. Best veel werk om al die kinderen in het gareel te houden.. een mooie taak voor Benten! Van eten, drinken, zenuwen voor Joris en de Draak, tot handen wassen na het plassen, Benten hielp mee. Zijn we allemaal compleet?

Uitgeput en vol respect voor al die meesters en juffen, dook hij nog even een attractie in en bezocht Villa Volta.

Wisten jullie dit al? Morgen, zaterdag 7 juli, is het de dag van het Sprookje in de Efteling. Maar hoe zit dat ook alweer precies met die sprookjes? Wat gebeurde er met Doornroosje? Wat eten kabouters? Hoe lacht een heks? Benten vroeg het de bezoekers van het Sprookjesbos op Benten’s bankje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Iedere vrijdag nieuwe filmpjes, tot volgende week!

SpeelgoedSpeelgoed