Fanmail: tripreport 21-07-2012

Kijk, dan vinden we dan echt aardig. Spontane fanmail, zomaar in onze virtuele brievenbus. Een dagje Efteling in de ogen van een zorgzame, trotse en vooral liefhebbende vader. Een onafhankelijke kijk op de zaken in het park zonder poespas. Toegeven, het verslag was eigenlijk bedoeld voor de Efteling zelf. Maar regelmatig krijgen wij mailtjes van mensen die echt geloven dat wij de enige echte Efteling site zijn. Compliment, maar we zijn slechts een fansite…. meer niet! Maar goed, deze mail was te leuk om niet met onze lezers te delen.

Vandaag 21 juli 2012 om 18:00u. aangekomen bij de Efteling, kan niet  binnen via de normale ingang moet doorrijden naar een weiland even verder op. Te gek voor woorden en dat met een abonnement voor 5 maanden met parkeren voor een auto op het park dus niet in een weiland!! En dan wat anders als het park vol zit zit het park vol.

Ik heb geen zin om 3 uur op een attractie te gaan wachten daarvoor heb ik niet betaald  dus als jullie dit normaal vinden wil ik mijn geld terug en mogen jullie je proef abbonnement houden. Dacht je effe gezellig met je gezin weg te op een zaterdag. We zijn onverhoopts met een chagrijnige bui naar huis gegeaan ‘de diesel was gratis …… ‘ Ik moet m’n abonnement nog activeren is wel betaald voor 4 personen maar daar wil ik het zijder tijd nog wel over hebben want dit vind ik niet normaal. VOL = VOL

Herkenbaar?? Dacht het wel. Overigens,  naam bekend bij de redactie en dat houden we zo.

Aanbiedingen bij webshops