Bijzondere WebWindow etalages voor Efteling Jubileumboek

Vanaf vandaag zijn er drie bijzondere etalages ingericht voor het Efteling Jubileumboek ‘Zijn we d’r al?’. Dit gebeurt in tijdelijk leegstaande etalageruimten in grote winkelcentra. Passanten kunnen bij deze pop-up WebWindow etalages met hun smartphone een code scannen en daarna een virtueel kijkje in het boek nemen. “De mogelijkheid om via je mobiele telefoon het boek te bekijken en zelfs direct aan te schaffen is nieuw voor Nederland. Het concept past heel goed bij de Efteling. Want met deze interactieve etalages bieden we de consument beleving, en dat is nu juist waar het ook in het boek om draait.” licht Bart de Boer, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Efteling, toe. In de Tilburgse Emmapassage, op Hoog Catharijne in Utrecht en in Winkelcentrum de Barones in Breda zijn de opvallende en sfeervol ingerichte etalages ongeveer een maand te zien.

‘Zijn we d’r al?’
Dat is de meest gehoorde zin op de achterbank van de auto, onderweg naar de Efteling. Maar ook de titel van het Efteling-jubileumboek. Zestig jaar verwondering, verbazing en verrassing, samengebracht in één boek. De Efteling kan thuis op de bank beleefd worden: met sprookjes en avontuur, sensatie en ontspanning, verbazing en uitbundigheid maar ook met rust en natuur. Dit unieke bladerboek zit boordevol prachtige foto’s, originele tekeningen van vroeger en nu, versterkt door anekdotes en wetenswaardigheden. Iedere pagina geeft een stukje Efteling cadeau. Soms zelfs letterlijk in de vorm van stickers, foto’s, ansichtkaarten, posters, een puzzel naar origineel ontwerp van Anton Pieck en nog veel meer.

Bij uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Verschijningsdatum: 31 mei 2012
Aantal pagina’s: 208
Uitvoering: Gebonden
ISBN: 978 90 003 0570 4
Prijs € 39,99

Bol AlgemeenBol Algemeen