Deze week in de Efteling: poffertjes en buschauffeurs?

Ruik je die poffertjes? Lekker! Benten ging deze week een heus duel aan; een wedstrijdje poffertjes bakken met een van de meesterbakkers uit de poffertjeskraam van de Efteling. Heet! Vervolgens kwam hij op een plek waar hij nog niet geweest was: Raveleijn. Hij stapte de poort door en voelde daar een wel heel mysterieuze spanning.. daarover later zeker meer!

En al hebben sommige kinderen vanaf vandaag zomervakantie, het gonsde deze week nog van de schoolreisjes in de Efteling. Met busladingen tegelijkertijd kwamen ze aan. Benten dacht ineens aan de buschauffeurs en had een plan: hij ging de buschauffeurs verwennen. Zo werd hij privé-chauffeur voor één dag.

Weet jij een leuke uitdaging voor Benten? Stuur jouw idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je jouw idee terug in een volgende uitzending!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Iedere vrijdag nieuwe filmpjes, tot volgende week!

SpeelgoedSpeelgoed