Beleef Aquanura nu zelf!

De Efteling bestaat 60 jaar! Dit werd op donderdag 31 mei 2012 uitgebreid gevierd met een exclusief verjaardagsfeest. Een speciaal voor deze avond geproduceerd spektakel waarin met dans, zang, beeld en muziek 60 jaar Efteling herinneringen worden opgehaald, met als spetterende finale natuurlijk de wereldpremière van de grootste watershow van Europa: Aquanura! Bekijk de beelden van de allereerste show van Aquanura.

Ervaar de magie van deze sensationele en grootste watershow van Europa. Op herkenbare Efteling-melodieën komen sprookjes en attracties tot leven. Het is een schitterend slot van een sprookjesachtige Efteling-dag.

Beleef Aquanura nu zelf in de Efteling: www.efteling.com/aquanura.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed