Hoera voor de Efteling!

Uiteraard was Benten ook vandaag in de Efteling te vinden. 60 jaar Efteling, dat moet gevierd worden! Aquanura staat al de hele week in de belangstelling, maar het is natuurlijk feest in het hele Park!

Sprookjesbosbewoners, medewerkers en gasten; iedereen feliciteert de Efteling! Wil jij de Efteling ook persoonlijk feliciteren? Dat kan! Tweet je felicitatie, gebruik #Aquanura en wie weet komt jouw reactie vanavond voorbij in de livestream!

De Efteling bestaat vandaag 60 jaar! Dit wordt vanavond uitgebreid gevierd met een exclusief verjaardagsfeest en natuurlijk de wereldpremière van de grootste watershow van Europa: Aquanura! Volg dit spektakel LIVE op YouTube, vanavond vanaf 22.00 uur.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

SpeelgoedSpeelgoed