Efteling en Rabobank maken samen kans op MMMA award

De Efteling en Rabobank zijn genomineerd voor een Mobile Media Marketing Award. Rabobank en de Efteling zijn al partners in kwaliteit sinds 2009. In dat jaar werd ook de gouden kluis op het Dwarrelplein in gebruik genomen. De kluis is een pinautomaat van Rabobank en sprookje in een. Na de opening van de kluis werd er een schrijfwedstrijd uitgeschreven om een verhaal bij de kluis te verzinnen. Veel kinderen deden mee aan deze wedstrijd waarna de jury het verhaal van Rens van Bijsterveld koos als beste verhaal.

Feetje en de kluis
Het verhaal dat Rens schreef over de kluis ging over feetje en de kluis. Er werd een sprookjesboek van het verhaal gemaakt en bij de kluis op het Dwarrelplein geplaatst. Naast deze toevoeging werd er ook een smartphone-actie gestart. Met een smartphone kunnen kinderen sinds een tijdje de feeën in het echt zien. Als er met een smartphone met camera naar de kluis wordt gekeken, vliegen er veel gekleurde feeën rond de kluis. De opgave is de feeën te vangen met de smartphone.

MMMA award
Omdat de Efteling in samenwerking met Rabobank heeft laten zien dat er zelfs met een mobieltje een mogelijkheid is om je fantasie te prikkelen, maken de bedrijven samen kans op een MMMA award. Mobieltjes worden een steeds belangrijker campagne middel en belevings-tool voor de vrijetijdssector om extra waarde te bieden en ervaringen met anderen te delen.

Bron: MMMA.nl via vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen