Benten bezoekt de directeur van de Efteling

Benten brengt een bezoekje aan Bart de Boer, de directeur van de Efteling. De nieuwe YouTube presentator van de Efteling is benieuwd of de directeur zich al heeft voorbereid op de première van Aquanura. Maar dit is niet de enige reden van Benten’s bezoek…

Hij wil iets extra’s voor de YouTube kijkers regelen voor in de live uitzending van 31 mei. Ze sluiten een deal: Bart de Boer zal een geheim woord gebruiken in zijn speech tijdens de première van Aquanura. Doet hij dit niet, dan mag Benten een dag de directeur van de Efteling zijn.

Doe mee en bedenk een lollig woord! Mail jouw woord naar youtube@efteling.com.
Je kunt je woord tot en met zondag 27 mei 12.00 uur insturen. Gebruikt Bart de Boer het geheime woord? Je ziet het donderdag 31 mei op het Efteling YouTube kanaal!

Bol AlgemeenBol Algemeen